Pokreće Blogger.
RSS

Čokoladni vulkan




Sastojci:


  • 100 g margarina
  • 170 g šećera
  • 2 jaja
  • 100 g brašna
  • 3 žlice kakaa
  • 1 vanilin šećer

UKRAŠAVANJE

  • šećer u prahu
  • tučeno vrhnje



Priprema čokoladnog vulkana

U posudi istopiti margarin.
Dodati šećer i jaja pa izmiješati električnim mikserom.
U posudu sa jajima postupno dodavati brašno, kakao i vanilin šećer.
Smjesu dobro izmiješati.
Lim za pečenje obložite pek papirom (ili namastite i pospite brašnom) i u njega izlijte smjesu za čokoladni vulkan.
Pećnicu zagrijati na 175 ° C i peći dobivenu smjesu oko 20 minuta.
Posuti šećerom u prahu i poslužiti uz tučeno vrhnje.


Izvor: kolaci.eu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentari:

Objavi komentar